Munte de legume

Postat de ionela2682 in Mancaruri de legume
7 Oct 2010 | 5501 vizualizari
Munte de legume

O mancarica tocmai buna pentru zilele de post!

Ingrediente

  • 1 vanata,
  • 1 dovlecel,
  • 1 rosie,
  • 2-3 morcovi mititei,
  • 1 ardei,
  • 1 ceapa,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • sare si piper,
  • 1 lg delicat ( cica Maggi trebuie folosit),
  • 1/2 cana apa,

Mod de preparare

Ceapa taiata solzisori si morcovii bastonase si ardeiul se calesc in cateva lg de ulei impreuna cu usturoiul zdrobit

--vinetele si dovlecelul se taie cubulete si se adauga si ele dar si 1/2 cana apa

-se adauga rosiile ( decojite daca se poate )sare si piper si o lg de delicat ,se tine pana se inmoaie dovlecelul si vanata

--se tine 6-7 min amestecand mereu
-in reteta se adauga si cateva lg de porumb din conserva si castraveti verzi dar cum la noi nu se prea poarta porumbulsi castravetii in mancaruri am renuntat la a mai pune.
-este si mai buna daca se serveste cu mamaliguta calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Munte de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Postat de mirela0911

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru inceput se spala vinetele, se taie coada apoi se feliaza si se taie in cubulete mici. Se presara putina sare peste ele. Se incinge o cratita cu 2 lg de ulei. Se rumenesc cubuletele de...

Citeste continuarea

Ciulama cu ciuperci reinventata

Postat de Dea_Dea

Ciulama cu ciuperci reinventata

Ardeiul se toaca , usturoiul se piseaza. se pun in wok . Se pune uleiul si apa . Ciupercile se pun si ele si se lasa la fiert cu capac 5 min , pana se inmoaie ardeiul. Se condimenteaza cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.10.2010, 15:04
la 07.10.2010, 15:19
Tare bun tre sa fie!
la 07.10.2010, 16:26
la 07.10.2010, 17:56
bun si sanatos
la 30.05.2011, 21:28

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking