Musaca cu de toate

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
27 Noi 2013 | 32258 vizualizari
Musaca cu de toate

Am pus acesta titulatura pentru ca e cu mai multe chestii, dupa cum urmeaza: carne, ceapa, morcov, telina, rosii, ardei, pasta de ardei si mai puneam daca mai aveam ce, dar cum nu mai aveam m-am oprit.....

Ingrediente

  • 1 kg cartofi albi
  • 800 g carne tocata porc
  • 9 fire ceapa verde
  • 2 morcovi cca 200 g
  • 1 telina cca 120 g
  • 350 g amestec rosii cu ardei si frunze de telina( din camara mea )
  • 50 g pasta ardei de la Univer
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 100 g cascaval

Mod de preparare

Mai intai ne ocupam de umplutura. Ceapa o taiem marunt, morcovul si telina le dam pe razatoarea mica, apoi le punem in tuciulet cu sare si piper si le calim. Peste ele adaugam amestecul de rosii si ardei si carnea tocata si lasam cca 20 min pe foc, amestecam din cand in cand sa se caleasca uniform. Rasturnam amestecul intr-o craticioara, adaugam pasta de ardei si ouale si omogenizam. Nu-i nevoie sa mai adaugam sare, pasta de ardei e cam sarata.

Apoi ne apucam sa curatam cartofii sa-i taiem felii rotunde si sa le prajim si pe o parte si pe alta, nu foarte mult, cat sa se patrunda.

Intr-un vas de yena (rotund) asezam un strat de cartofi, apoi unul de amestec si tot asa, pana terminam amestecul, ultimul strat este de cartofi peste care radem fasii de cascaval. Dam vasul la cuptor cca 1 ora.

Eu asez vasul in tava de la aragaz si in tava torn apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Retete similare

Carnati in sos de ceapa si ardei

Postat de sufletista

Carnati in sos de ceapa si ardei

Intr-o tigaie prajim carnati in uleiul de masline, pe ambele parti. Scoatem carnatii intr-o tava care o vom acoperi. Intr-o cratita/ceaun adaugam uleiul in care am prajit carnati, ceapa tocata...

Citeste continuarea

Piftie de pui si curcan

Postat de lucy2002

Piftie de pui si curcan

Spalam bine carnea. Adaugam apa rece peste carne cu trei degete mai mult si o punem la fiert la foc rapid. Cand incepe sa fiarba si avem spuma o indepartam din cand in cand. Adaugam legumele si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.11.2013, 16:13
buna tare !
la 27.11.2013, 16:14
eiiii ...daca-i si cu pasta de ardei de la Univer , atunci e tare gustoasa
la 27.11.2013, 16:16
Nu e cu de toate, de exemplu nu e cu invitaţi(i)
la 27.11.2013, 16:18
Lasa Padre ca noi nu ne rusinam sa ne invitam,musaca 100 puncte
la 27.11.2013, 16:19
Padre,n-ai voie,asa ca stai cuminte...

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking