pentru inceput spalam cartofii si ii punem la fiert .
separat curatam morcovii ,ii spalam si ii dam pe razatoare.
ceapa o curatam,o spalam si o taiem marunt.
ghebele la dezghetam le clatim in jet de apa si apoi le dam pe masina de tocat.
cartofii dupa ce au fiert ,ii curatam si apoi ii pasam ca pentru piure.
separat calim un pic ceapa ,apoi adaugam morcovul ,ghebele,sare si piper dupa gust,dupa care adaugam apa cat sa le cuprinda si le lasam pe foc pana scade .
separat ungem un vas termorezistent cu margarina si adaugam un strat de cartofi pasati peste care asezam un strat din compozitia de ghebe,apoi adaugam un al doilea strat de cartofi.
presaram patrunjel verde(eu nu am avut decat cel de casa pus la sare si pentru ca nu mi-a placut cum arata am imprumutat un pic,asta e se mai intampla,).
apoi am bagat vasul la cuptor si l-am lasat pana a format o crusta maronie.
va doresc pofta buna!
mie mi-a mai ramas din compozitia de ghebe si tot impreuna cu doamna uta am mai pregatit ceva care sigur o sa va placa,. am sa o postez imediat!