Musaca de cartofi cu mixt de legume si carne tocata

Postat de merisor67 in Mancaruri cu carne
19 Iul 2012 | 6152 vizualizari
Musaca de cartofi cu mixt de legume si carne tocata

Eu folosesc tot felul de legume la musacaua de cartofi. Am servit-o cu carnati putin picanti si muraturi.

Ingrediente

  • 1 Kg cartofi
  • 1/2 Kg carne tocata amestec
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telina mai micuta
  • radacina de patrunjel
  • pastarnac
  • 1 ardei Kapia
  • 1 ardei gras
  • 4-5 catei de usturoi
  • delikat
  • piper
  • busuioc
  • cimbru
  • patrunjel verde si marar
  • sos de rosii dulce
  • ulei

Mod de preparare

Se toaca toate legumele marunt(eu le dau prin robot) si se pun la calit in putin ulei. Dupa ce se patrund se pune carnea tocata si se mai lasa pe foc pana este aproape gata, apoi se pun condimentele, sosul de rosii si mararul tocat marunt.

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete. Se aseaza in vas un rand de cartofi, un rand de carne si legume pana se termina, se acopera cu apa si se dau la cuptor pana cand se patrund cartofii. Cand sunt gata se presara patrunjelul tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu mixt de legume si carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

Postat de panacris

Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

Carnea tocată se amestecă energic cu ceapa curățată, tocată mărunt, orezul, oul, un praf de sare iodată,  boia și  piper  proaspăt măcinat . În vasul...

Citeste continuarea

Cassoulet cu fasole, carnati si carne de pui

Postat de cristeena20

Cassoulet cu fasole, carnati si carne de pui

Hidratam fasolea de cu seara in apa, iar a doua zi o fierbem cu sare, piper si dafin; eu am fiert-o in cucta (oala cu presiune) cca. 10 -15 minute.  Intr-o cratita (eu am facut in vas de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.07.2012, 20:49
super,vin la masa
la 19.07.2012, 21:01
la 19.07.2012, 21:13
foarte bun!
la 19.07.2012, 21:40
la 19.07.2012, 21:46
pai cu atatea bunatati,atentezi la frigiderul meu? ))
buna mancare

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking