Muschi de porc marinat la gratar

Postat de ionix in Porc
27 Ian 2010 | 9128 vizualizari
Muschi de porc marinat la gratar

il fac marinat pentru ca simplu, pe gratarul de la aragaz, n-ar avea niciun gust....

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc
  • circa 5 linguri cu mustar 
  • 2 linguri cu unt moale
  • cimbru uscat 
  • oregano uscat
  • pudra de chili
  • sare

Mod de preparare

 

Se face o pasta amestecand mustarul cu untul moale. 

Se amesteca  pentru  a se incorpora bine.

Apoi se pune cimbrul, oregano, pudra de chili si sare, dupa gust. Cu sosul acesta vom unge carnea.

Muschiul de porc se taie felii si se las in putin apa rece cu sare, circa 10 minute.

Dupa aceea, se ia bucata cu bucata,  se acopera cu folie alimentara de plastic si se bate cu un ciocan de bucatarie.

Folia alimentara se pune pentru a nu se rupe fasii carnea.

Apoi, se ia bucata cu bucata si se unge cu sosul facut din mustar. Bucatile se pun una peste alta intr-un bol, se acopera cu folie alimentara bolul si se da la frigider.

Se lasa la frigider circa 4-5 ore iar apoi punem pe gratar.

Noi am mancat alaturi de soteul de legume.

 

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele marinate

Postat de cris2711

Chiftele marinate

Prepararea chiftelelor: Intr-un castron se adauga carnea tocata,ceapa tocata ,chifla,oul,patrunjelul,sarea si piperul.Se amesteca bine.Se adauga putin pesmet pana se formeaza compozitia de...

Citeste continuarea

Pulpa de purcelus la tava

Postat de Constelatialeu

Pulpa de purcelus la tava

Luam pulpita de purcelus o frecam cu sare, adica-i facem masaj bine,apoi facem crestaturi din loc in loc, crestaturi in care bagam cateii de usturoi, apoi stropim cu putin ulei de masline,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.01.2010, 20:31
si eu repar acest sos ,care da un gust placut carnii!
la 27.01.2010, 20:45
n-am folosit niciodata mustar pentru a marina carnea. dar o sa incerc. interesanta ideea......
la 27.01.2010, 20:54
O bu- na- ta- te!
la 27.01.2010, 21:01
ei ce as mai gusta eu din el
la 27.01.2010, 21:54
asa pun si eu in bait carnea pentru gratarul pe aragaz ....

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking