Muschi de vita cu sos de otet balsamic

Postat de Brindusa in Vita
16 Ian 2011 | 9120 vizualizari
Muschi de vita cu sos de otet balsamic

Ingrediente

  • 600 g muschiulet de vita de buna calitate
  • 80 ml otet balsamic
  • 80 ml vin rosu
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • legume fierte la aburi sau in apa, pentru garnitura

Mod de preparare

Taie carnea in 3-6 bucati, in functie de cat de bine facuta iti place s-o mananci. Cu cat e mai subtire bucata de carne, cu atat se patrunde mai bine.
Pune carnea pe servete absorbante ca sa o usuce bine
Sareaza si pipereaza pe ambele parti, din abundenta (totusi, nu exagera)
Intr-o tigaie mare pune uleiul si incalzeste-l la foc mare.
Pune fileurile si lasa-le cate 1 minut pe fiecare parte, sa devina putin maronii
Toarna otetul balsamic si vinul, da focul mai mic si acopera. Lasa 4 minute, apoi intoarce carnea. Mai lasa 4 minute.
Scoate carnea pe o farfurie si acoper-o cu folie de aluminiu.
Pune zaharul in tigaie si lasa sosul sa fiarba pana ce devine gros. Amesteca din cand in cand.
Serveste 1-2 felii de carne cu legume fierte si sosul format.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu sos de otet balsamic" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Muschi de vitel cu sos de rodii

Postat de vio_dreams

Muschi de vitel cu sos de rodii

Eu am folosit o bucata de muschi de cca 500 gr, voi folositi in functie de cate persoane aveti la masa. Am spalat muschiul si l-am tamponat cu servetele absorbante. Intr-un bol am pus cate...

Citeste continuarea

Salata asiatica

Postat de Dan_Alexandru

Salata  asiatica

Se spala toate legumele. Ardeiul gras (rosu de preferabil,) morcovul si telina se curata si se taie pe lungul lor foarte subtire  ( stil chinezesc-japonez)  dovlecelul il taiati la fel,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.01.2011, 17:46
yammmm yammm
la 16.01.2011, 17:46
Tare mult imi place carnea cu sos de otet balsamic
la 16.01.2011, 18:43
si eu vreau,delicios
la 16.01.2011, 18:45
Ai prezentat foarte frumos reteta . Si eu folosesc otetul balsamic ., imi place mult
la 16.01.2011, 20:31
Deci asa a sfarsit muschiuletul!Super prezentarea si otetul balsamic good choice!!!

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking