Muschi de vita cu sos de otet balsamic

Postat de Brindusa in Vita
16 Ian 2011 | 9143 vizualizari
Muschi de vita cu sos de otet balsamic

Ingrediente

  • 600 g muschiulet de vita de buna calitate
  • 80 ml otet balsamic
  • 80 ml vin rosu
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • legume fierte la aburi sau in apa, pentru garnitura

Mod de preparare

Taie carnea in 3-6 bucati, in functie de cat de bine facuta iti place s-o mananci. Cu cat e mai subtire bucata de carne, cu atat se patrunde mai bine.
Pune carnea pe servete absorbante ca sa o usuce bine
Sareaza si pipereaza pe ambele parti, din abundenta (totusi, nu exagera)
Intr-o tigaie mare pune uleiul si incalzeste-l la foc mare.
Pune fileurile si lasa-le cate 1 minut pe fiecare parte, sa devina putin maronii
Toarna otetul balsamic si vinul, da focul mai mic si acopera. Lasa 4 minute, apoi intoarce carnea. Mai lasa 4 minute.
Scoate carnea pe o farfurie si acoper-o cu folie de aluminiu.
Pune zaharul in tigaie si lasa sosul sa fiarba pana ce devine gros. Amesteca din cand in cand.
Serveste 1-2 felii de carne cu legume fierte si sosul format.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu sos de otet balsamic" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Muschi de vitel cu sos de rodii

Postat de vio_dreams

Muschi de vitel cu sos de rodii

Eu am folosit o bucata de muschi de cca 500 gr, voi folositi in functie de cate persoane aveti la masa. Am spalat muschiul si l-am tamponat cu servetele absorbante. Intr-un bol am pus cate...

Citeste continuarea

Salata asiatica

Postat de Dan_Alexandru

Salata  asiatica

Se spala toate legumele. Ardeiul gras (rosu de preferabil,) morcovul si telina se curata si se taie pe lungul lor foarte subtire  ( stil chinezesc-japonez)  dovlecelul il taiati la fel,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.01.2011, 17:46
yammmm yammm
la 16.01.2011, 17:46
Tare mult imi place carnea cu sos de otet balsamic
la 16.01.2011, 18:43
si eu vreau,delicios
la 16.01.2011, 18:45
Ai prezentat foarte frumos reteta . Si eu folosesc otetul balsamic ., imi place mult
la 16.01.2011, 20:31
Deci asa a sfarsit muschiuletul!Super prezentarea si otetul balsamic good choice!!!

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking