Muschiulet de porc umplut cu sunca de casa si legume

Postat de babi5 in Porc
12 Apr 2014 | 4936 vizualizari
Muschiulet de porc umplut cu sunca de casa si legume

Fara comentariu decat !!! este prima data cand incerc varianta aceasta, fiindca asta am avut si am zis ca nu poate fi rau si intra-devar nu m-am inselat... Bunnnnnnn...

Ingrediente

  • 600 gr muschiulet porc (1 buc,)
  • sare
  • piper
  • 150 gr sunca de casa
  • 1 morcov (potrivit ca marime)
  • 1/2 ardei galben
  • salata verde (pentru decor)
  • rosii cherry (pentru decor )
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura mustar

Mod de preparare

Se spala muschiuletul si se tamponeaza cu un  prosop absorbant de surplusul de apa, apoi se taie pe lungime (nu pana jos). Se bate bine apoi se condimenteaza. Se taie sunca feliute,morcovul si ardeiul se curata, se spala si se taie fasii. Muschiuletul se unge cu o pensula de silicon cu putin ulei, apoi se unge cu lingura de mustar. Se  aseaza bucatile de sunca simetric cu morcovul si ardeiul. Se ruleza muschiuletul si se inchide din loc in loc cu scobitori. Se ia o bucata de folie de  aluminiu, se unge muschiuletul cu uleiul ramas, se inchide cu folia de aluminiu, se aseaza intr-o tava. Se pune 200 ml apa si se introduce  tava in cuptorul incins la 220 grade. Se lasa cca 1 ora. Inainte de a scoate din cuptor desfacem folia si mai lasam 10 minute sa se rumeneasca.

Prezentam pe platou, ornam cu salata verde si rosii cherry.

Pofta sa fie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc umplut cu sunca de casa si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

Postat de katty

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

Pulpa de porc o taiem cubulete de marime potrivita si o punem la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-a rumenit usor, o stingem cu apa cat sa o acopere si o lasam sa fiarba pana scade la jumatate....

Citeste continuarea

Cotlet de porc cu fenicul si orez Thai

Postat de papabundetot

Cotlet de porc cu fenicul si orez Thai

Cotlet: am spalat si apoi uscat cu un prosop de hartie cotletele de poc,am spalat si curatat feniculul,telina apio si usturoiul,apoi le-am tocat marunt.Intr-o cratita am pus putin ulei,am adaugat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.04.2014, 19:42
wowwwww ce nebunie!!!!!!
la 12.04.2014, 19:57
Cat de bine arata!
la 12.04.2014, 20:23
O bunatate si potrivit acum pentru masa de sarbatori
la 12.04.2014, 20:29
Multumesc papabundetot,Merisor Rocsi ,nu la-m taiat fiindca era cald ,revin mine cu inca o imagine va pupa Babi
la 12.04.2014, 20:34
prezent!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking