Muschiulet de porc umplut

Postat de panacris in Porc
10 Iun 2012 | 10854 vizualizari
Muschiulet de porc umplut

Ingrediente

  • muschiulet de porc 1 bucata,
  • spanac 200 g.,
  • cascaval Delaco 100 g.,
  • jambon feliat 100g.,
  • gogosari in otet 4-5 bucati,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • ulei de masline,
  • vin rosu sec

Mod de preparare

Muschiuletul se fileteaza si se bate pana devine uniform. Intre timp, spanacul, se curata, se spala si se poseaza in putin ulei de masline. Pe muschiulet, se aseaza fasiile de spanac, cascaval Delaco, feliat subtire, gogosarii si se ruleaza usor. Se asezoneaza de sare si piper, apoi se imbraca in felii de jambon, se aseaza muschiuletul intr/o tava, se stropeste cu putin ulei si se introduce in cuptorul preincins, cca. 10 de minute la foc puternic, neacoperit, apoi se reduce focul, se adauga vinul rosu, se acopera cu folie de aluminiu, si se mai lasa cca. 30 de minute la foc mic. Se serveste cu orice fel de garnitura, ca sa fiu in trend, am realizat o garnitura de mazare, morcovi, fasole verde si conopida. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc umplut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Muschiulet de porc umplut cu rosii uscate, caju, fistic si migdale - totul gatit Sous Vide

Postat de AlexTeacher

Muschiulet de porc umplut cu rosii uscate, caju, fistic si migdale - totul gatit Sous Vide

Fasoneaza muschiuletul de porc si cresteaza-l usor pe jumatate (fara a-l taia de tot); Bate-l foarte putin cu un ciocan de carne pana se desface;...

Citeste continuarea

MUSCHIULET DE PORC UMPLUT CU HRIBI

Postat de Retete_Haplea

MUSCHIULET DE PORC UMPLUT CU HRIBI

Punem hribii in apa clocotita pentru 3 minute. Ii scurgem, apoi ii lasam la hidratat in apa rece 30 min. Calim ceapa cu un praf de sare.  Adaugam hribii. Condimentam cu sare, piper si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.06.2012, 20:35
mmmmm..mama ar papa tot din farfurie
la 10.06.2012, 20:40
wow.......si ei,si eu.
la 10.06.2012, 20:42
minunat
la 10.06.2012, 20:44
super gustoasa mancare
la 10.06.2012, 20:48
ce harnica estise vede ca esti mama de baieti

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking