Ingrediente
- muschiulet de porc 1 bucata,
- spanac 200 g.,
- cascaval Delaco 100 g.,
- jambon feliat 100g.,
- gogosari in otet 4-5 bucati,
- sare iodata,
- piper proaspat macinat,
- ulei de masline,
- vin rosu sec
Mod de preparare
Muschiuletul se fileteaza si se bate pana devine uniform. Intre timp, spanacul, se curata, se spala si se poseaza in putin ulei de masline. Pe muschiulet, se aseaza fasiile de spanac, cascaval Delaco, feliat subtire, gogosarii si se ruleaza usor. Se asezoneaza de sare si piper, apoi se imbraca in felii de jambon, se aseaza muschiuletul intr/o tava, se stropeste cu putin ulei si se introduce in cuptorul preincins, cca. 10 de minute la foc puternic, neacoperit, apoi se reduce focul, se adauga vinul rosu, se acopera cu folie de aluminiu, si se mai lasa cca. 30 de minute la foc mic. Se serveste cu orice fel de garnitura, ca sa fiu in trend, am realizat o garnitura de mazare, morcovi, fasole verde si conopida.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc umplut" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|