Muschiulet la cuptor cu ceapa caramelizata

Postat de bitza in Porc
15 Ian 2011 | 11089 vizualizari
Muschiulet la cuptor cu ceapa caramelizata

Ingrediente

  • 1 muschi de porc
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cepe rosii
  • 1 pahar vin alb
  • sare,piper

Mod de preparare

Din sos de soia,miere,ulei de masline si un catel de usturoi pisat se prepara o marinata in care va sta muschiuletul timp de 1 ora.

Dupa o ora se scoate din marinata,se cresteaza din loc in loc si se impana cu usturoi si se condimenteaza!

Ceapa se taie solzisori mai mari si se caleste in putin ulei de masline,se pune si muschiuletul si se lasa cate 2 minute pe ambele parti.

Intr-o tava se aseaza muschiuletl,ceapa pe langa si vinul.Se da la cuptor aproximativ 45 de minute,pana se rumeneste!

Se serveste cu garnitura preferata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet la cuptor cu ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval

Postat de RODIMUR

Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval

Mai întâi se fac chifteluțele, chiar cu o zi înainte.  Ceapa se curăță, se spală, se taie mărunt și se călește ușor, până devine ca sticla, după care se...

Citeste continuarea

Galuste din cartofi cu ragu de porc dulce-picant

Postat de simona72

Galuste din cartofi cu ragu de porc dulce-picant

Pentru ragu: carnea de porc, se spala, se lasa sa se zvante, se taie cuburi si se toaca la masina de carne sau la un robot de bucatarie. Se pune intr-o tigaie incapatoare(eu am folosit un wok)...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.01.2011, 10:07
tare bun
la 15.01.2011, 10:38
Tare bine arata.
la 15.01.2011, 11:00
vin la msa fa o portie mai mare cred ca vrea si gaby
la 15.01.2011, 11:00
super bun!
la 15.01.2011, 11:07
pai daca cine vrea sa te ia de nevasta nu prea mananca cremsnit il papam noi cu placere si atunci ii lasam lui muschiuletul

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking