Muschiulet la cuptor cu ceapa caramelizata

Postat de bitza in Porc
15 Ian 2011 | 11091 vizualizari
Muschiulet la cuptor cu ceapa caramelizata

Ingrediente

  • 1 muschi de porc
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cepe rosii
  • 1 pahar vin alb
  • sare,piper

Mod de preparare

Din sos de soia,miere,ulei de masline si un catel de usturoi pisat se prepara o marinata in care va sta muschiuletul timp de 1 ora.

Dupa o ora se scoate din marinata,se cresteaza din loc in loc si se impana cu usturoi si se condimenteaza!

Ceapa se taie solzisori mai mari si se caleste in putin ulei de masline,se pune si muschiuletul si se lasa cate 2 minute pe ambele parti.

Intr-o tava se aseaza muschiuletl,ceapa pe langa si vinul.Se da la cuptor aproximativ 45 de minute,pana se rumeneste!

Se serveste cu garnitura preferata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet la cuptor cu ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Mancare de cartofi cu scaricica afumata de porc

Postat de panacris

Mancare de cartofi cu scaricica afumata de porc

Ceapa se curață, se toacă mărunt și se pune la călit în ulei și puțină apă, împreună cu ardeii tocați mărunt. Scăricica se taie bucățele, cât o...

Citeste continuarea

Tocanita de dovlecel si fasole verde, cu costita afumata

Postat de merisor67

Tocanita de dovlecel si fasole verde, cu costita afumata

Mai intai pregatim costita, o spalam si o fierbem in apa cat sa o acopere, iar dupa ce atinge punctul de fierbere, scurgem apa, o spalam din nou si o punem la fiert tot in apa cat sa o acopere....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.01.2011, 10:07
tare bun
la 15.01.2011, 10:38
Tare bine arata.
la 15.01.2011, 11:00
vin la msa fa o portie mai mare cred ca vrea si gaby
la 15.01.2011, 11:00
super bun!
la 15.01.2011, 11:07
pai daca cine vrea sa te ia de nevasta nu prea mananca cremsnit il papam noi cu placere si atunci ii lasam lui muschiuletul

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking