My Bounty Cream

Postat de Lily_Musat in Prajituri
25 Iun 2009 | 4819 vizualizari
My Bounty Cream

Delicios precum batoanele Bounty

Ingrediente

  • 150 grame zahar
  • 100 grame de unt
  • 200 ml frisca lichida
  • 200 grame ciocolata de menaj neagra
  • 1 bucatica de ciocolata alba de menaj
  • 4oo grame de fulgi de nuca de cocos deshidratata
  • 4 linguri de cacao

Mod de preparare

Intr-o cratita punem pe foc frisca cu zaharul si cu untul sa se topeasca la foc mic, amestecand continuu pana se topeste tot zaharul. Asa trebuie sa arate. Luam de pe foc cratita si adaugam nuca de cocos. Luam de pe foc cratita si adaugam nuca de cocos. Topim ciocolata neagra de menaj.

Eu am avut paharele de sampanie si am pus in ele crema bounty. Am pus crema (nu pana sus), am pus putina ciocolata, apoi iar un stat de crema, iar ciocolata si deasupra am razuit cicolata alba.

Oprim din compozitia de crema bounty si formam niste bilute pe care le tavalim prin cacao. Pe fiecare pahar asezam cate o biluta.
Si ca sa arate cat mai bine din ciocolata ramasa am facut niste betisoare cu care am ornat frumos paharele.Din aceasta compozitie mi-au iesit 6 paharele delicioase. Daca va place bounty batonul de ciocolata este identic, poate chiar mai bun!!! Se tine in frigider. Este un desert delicios si racoros.
Daca ti-a placut reteta noastra "My Bounty Cream" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura rasturnata cu mere

Postat de Valclaudia

Prajitura rasturnata cu mere

Pentru inceput spalam merele, le curatam de coaja si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Le punem intr-o cratita, adaugam zaharul cu scortisoara si indulcitorul Clio, pornim focul la ochiul...

Citeste continuarea

Napolitane cu gem, nuca si biscuiti

Postat de diana_k

Napolitane cu gem, nuca si biscuiti

Apa, zaharul si margarina se pune la fiert la foc mic. Se amesteca ocazional pana se topeste tot zaharul si margarina. Se opreste focul si se adauga nuca, biscuitii macinati, cacaoa si esenta de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.06.2009, 08:43
Deliciosssssssssssss
la 25.06.2009, 09:00
Foarte bine arata ...
la 25.06.2009, 09:09
A fost si a disparut....
la 21.01.2011, 23:12
Hmmm, ce bine arata,

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking