Naut batut cu sos, bacon, cirnaciori

Postat de simona72 in Mancaruri cu carne
14 Feb 2013 | 7285 vizualizari
Naut batut cu sos, bacon, cirnaciori

Sosul este inspirat din reteta lui privatelaura de fasole batuta ....

Ingrediente

Pt nautul batut:

  • naut boabe
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 4 catei usturoi

Pt sos:

  • bacon
  • cirnati proaspeti putin afumati
  • 1 ceapa rosie mare
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 fir apio
  • 2 ardei capia copti si curatati
  • jumatate lingurita de pasta de ardei iute
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel
  • o cana suc de rosii

Mod de preparare

 Nautul se pune de cu seara in apa la inmuiat. Dimineata il spalam in citeva ape si-l punem la fiert pina boabele sunt f bine fierte. Procedam cu nautul la fel ca si cu fasolea atunci cind vrem sa facem fasole frecata. Zdrobim bine boabele de naut, eu am folosit robotul, adugam si celelalte ingrediente, mai adaugam putin si din apa in care a fiert nautul pina ajungem la consistenta dorita.

Pt sos: taiem baconul si cirnatul feliute, il punem la prajit in 2 linguri ulei de masline. Cind consideram ca este gata adugam si celelalte legume taiate marunt, lasam sa se inmoaie bine, punem sucul de rosii, sare,piper si lasam pe foc pina scade sosul. La urma de tot se adauga cimbrul si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut batut cu sos, bacon, cirnaciori" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ardei umpluti cu sos de rosii

Postat de cristeena20

Ardei umpluti cu sos de rosii

- Ardeii se spala si se scobesc de cotor. - Intr-o cratita punem ceapa maruntita la calit cu ulei de masline si adaugam apoi boia, pasta de ardei si apoi orezul. Calim putin adaugand putina apa...

Citeste continuarea

Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

Postat de panacris

Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

Carnea tocată se amestecă energic cu ceapa curățată, tocată mărunt, orezul, oul, un praf de sare iodată,  boia și  piper  proaspăt măcinat . În vasul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.02.2013, 15:40
la 14.02.2013, 16:48
la 14.02.2013, 16:49
la 14.02.2013, 17:03
Mmmmmm ce bine arata!
la 14.02.2013, 17:22
gustos tare si nautul

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking