Oase de vita cu maduva la cuptor

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
16 Iun 2011 | 19036 vizualizari
Oase de vita cu maduva la cuptor

Pentru cei carora le place maduva (eu sunt mort dupa ea) este o metoda rapida pentru satisfacerea poftei. Cele mai bune oase cu maduva sunt cele de vitel. O nebunie ...... dar se gasesc rar.

Ingrediente

  • oase de vaca cu maduva
  • sare
  • paine prajita

Mod de preparare

Oasele de vita cu maduva se cumpara din supermarket sau din macelarie gata taiate in bucati de 6-8 cm numai partea cu maduva.

Se spala si se aranjeaza intr-o tava.

Se introduce in cuptorul incalzit si se tin 15-20 minute pana isi schimba maduva culoarea si se desprinde de pe peretii oaselor.

Se scot din coptor si se scoate maduva din oase.

Se serveste pe paine prajita cu sare sau daca va place cu hrean.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oase de vita cu maduva la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

Postat de Bucataras

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

Iata cum se prepara reteta de briose sarate cu sunca si cascaval: Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180°C și pregătiți tăvile de briose, tapetându-le cu...

Citeste continuarea

Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor

Postat de merisor67

Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor

Pentru aluatul de colțunași, cernem 3/4 din cantitatea de făină într-un vas și o amestecăm cu puțină sare. Facem o adâncitură la mijloc unde punem: gălbenușurile, untul rece...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.06.2011, 21:27
am trecut sa te salut,da maduva nu pap
la 16.06.2011, 21:42
la 16.06.2011, 22:56
la 17.06.2011, 08:33
la 17.06.2011, 12:20
Si mie imi place maduva

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking