Dovleac împănat cu friptura de pui îmbălsămat
Postat de klausenburger
1. Spală bine dovleacul pe dinafară, taie un capac, scobeşte cu atenţie interiorul să nu rămână deloc sâmburi şi dă la cuptor, unde îl laşi să se coacă de...
Citeste continuareaCe este mai bun decat un orez cu dovleac?Este dulce si aromat,gustos si parfumat!Si mai ales ca este moda noua de a abina dovleacul cu ciupercile,am incercat si a iesit foarte bun,simplu de facut.Am vazut ca se pot face in mai multe feluri chiar paste sau la cuptor cu smantana deasupra.....mmmmh foarte foarte bun credeti-ma.Am lipsit putin de pe site din cauza multor probleme dar sper sa recuperez ceva.Va salut cu drag bucatarasi!
Ingrediente
Mod de preparareFoarte simplu si rapid: 1.Am calit putin usturoiul in putin ulei de masline si am adaugat ciupercile curatate si taiate cubulete mici,apoi si dovleacul si am lasat putin cu capacul inchis,apoi am adaugat putina apa fiarta si am lasat sa se coaca vreo 25,30 minute,nu mai mult ca sa nu isi piarda gustul.Am inlaturat cateii de usturoi. 2.Am adaugat orezul,vinul si untul,am lasat sa se evapore putin si amestecand mereu am adaugat treptat apa fiarta.Am gustat de sare si piper. 3.La sfarsit am adaugat putin parmezan si la servit in farfurii cu putin patrunjel. Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu dovleac si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de klausenburger
1. Spală bine dovleacul pe dinafară, taie un capac, scobeşte cu atenţie interiorul să nu rămână deloc sâmburi şi dă la cuptor, unde îl laşi să se coacă de...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|