Orez gratinat cu carne

Postat de ianculubita in Curcan
22 Mar 2014 | 6173 vizualizari
Orez gratinat cu carne

Aceasta reteta,are gust de sarmalute dar fara frunze,cum bine a spus sotul meu cand a mancat,iar cum noua ne plac sarmalutele,s-a terminat imediat.

Ingrediente

  • 1cana cu orez
  • 250g carne tocata de curcan
  • 4cani supa de legume
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1lingura bulion
  • 2linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 50g cascaval
  • 1lingura unt

Mod de preparare

Punem orezul spalat la fiert in supa iar dupa ce este gata,condimentam cu sare daca mai e nevoie,piper,punem capac si lasam deoparte

In tigaia cu ulei calim ceapa tocata marunt,morcovul ras mare sau cubulete,putina apa iar dupa ce s-au inmuiat adaugam carnea,sare,piper,putin cimbru,bulionul si lasam sa scada apoi dam deoparte

Ungem cu unt un vas termorezistent,punem orezul,acoperim cu carne,deasupra radem cascavalul(eu am pus felli ramase de la sanvisuri) si lasam la cuptor 10-15min apoi servim cald

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez gratinat cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Reteta de piept de curcan cu ciuperci in sos de rosii cu smantana

Postat de mirela0911

Reteta de piept de curcan cu ciuperci in sos de rosii cu smantana

Iata cum se prepara Reteta de piept de curcan cu ciuperci in sos de rosii cu smantana Se taie carnea in bucati mai mici (sau dupa cum doriti) si se pune la calit in 2 linguri de ulei. Se...

Citeste continuarea

Piept de curcan in sos de smantana si urda

Postat de mirela0911

Piept de curcan in sos de smantana si urda

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala carnea, se sterge cu prosoape absorbante si se feliaza. Se bat bucatile de carne ca pentru snitele si se condimenteaza cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.03.2014, 09:28
delicios
la 22.03.2014, 09:30
la 22.03.2014, 09:49
O bunatate de mancarica!
la 22.03.2014, 10:00
Bun
la 22.03.2014, 10:08

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking