Oua in cupe de legume

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
8 Apr 2011 | 5040 vizualizari
Oua in cupe de legume

Ingrediente

  • 100g bacon
  • 1ceapa
  • 1ardei rosu
  • 1ardei iute
  • 3linguri boabe de porumb din conserva
  • 1cutie de fasole rosie
  • 1lingurita de chimen
  • 1lingurita de coriandru pisat
  • 500grosii
  • 100g branza Cedar
  • tortillas din comert
  • oua pentru fiecare cupa
  • creveti

Mod de preparare

Baconul taiat marunt,se pune in tigaie,dupa ce s-a topit si s-a facut crocant,se scoate si daca e nevoie se mai adauga putin ulei,unde se caleste ceapa si ardeiii taiati marunt;se adauga restul ingredientelor,rosiile cubulete,porumbul,fasolea scursa si clatita,chimenul si coriandru;dupa ce a scazut sosul se adauga baconul si jumatate din branza;formele unse,captusite cu tortillas,se pun 2-3linguri de legume,deasupra bucatele de branza,cate un ou iar alaturi cate 1-2 creveti;se dau formele la cuptor pana se fac ouale;se servesc din forme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in cupe de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cuburi aperitiv cu urzici, crema de branza si galbiori

Postat de panacris

Cuburi aperitiv cu urzici, crema de branza si galbiori

Pentru blat: Ouăle se separă în două boluri separate. Peste cele 6 gălbenușuri se adaugă, uleiul, piureul de urzici (urizicile curățate se fierb în apă cu sare, apoi se...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta floare cu branza si chimen

Postat de RuxyRux

Aperitiv placinta floare cu branza si chimen

Intr-un vas larg se pune faina cernuta, in mijloc drojdia si deasupra 6 linguri lapte cald ( din total) apoi zaharul, pe margine se pune sarea. Restul de lapte se infierbanta putin si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.04.2011, 15:31
Vreau si eu dar fara creveti
la 08.04.2011, 15:40
nici o problema,se pot da jos
la 08.04.2011, 15:40
felicitari doamna iancu.arata super .. si presupun k este foarte gustos .
la 08.04.2011, 15:59
arata super
la 08.04.2011, 16:09
excelent

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking