Ouă înfăşurate în muşchi de porc

Postat de Simo in Mancaruri cu carne
15 Apr 2009 | 5941 vizualizari
Ouă înfăşurate în muşchi de porc

Daca vreti sa va impresionati musafirii, nu ezitati sa le faceti oua infasurate! Sunt delicioase, aspectuoase si nici nu trebuie prea multa munca si bani! :))

Ingrediente

  • 7 oua (sau mai multe)
  • 7 felii de muschi de porc
  • 200 ml vin rosu
  • 2 linguri unt
  • 1 lingurita seminte de mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb ouale timp de 8 minute, se scot si se lasa intr-un vas cu apa rece 15 minute, apoi se curata de coaja si se scurg de apa. Se bat feliile de muschi de porc ca pentru snitel, se condimenteaza cu sare si piper si se intinde un strat uniform de unt. Se infasoara cate un ou in fiecare felie de carne si se leaga cu sfoara de bucatarie-cine are  - iar cine nu are  - adica, moi - se pun la capete scobitori sa nu iasa oul !

Intr-o tigaie le prajim bine, apoi le asezam intr-un alt vas si turnam deasupra vinul rosu amestecat cu 200 ml de apa rece. Se presara semintele de mustar si se dau la cuptor pentru cel putin 30 de minute.

Se servesc cu diferite garnituri: cartofi natur, legume calite etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ouă înfăşurate în muşchi de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Varza dulce a la Cluj

Postat de cristeena20

Varza  dulce a la Cluj

- Varza o taiem nu foarte marunta si o saram putin. Dupa cca 10 minute o stoarcem de apa lasata si o punem intr-o cratita la calit cu ulei de masline. Amestecam si adaugam cimbru proaspat si piper...

Citeste continuarea

Praz umplut

Postat de panacris

Praz umplut

Ceapa roșie se curăță, se toacă mărunt și se distuie ( se gătește în puțin ulei și apă!) împreună cu orezul cca. 10 minute la foc mic, apoi se asezonează de sare, piper,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.02.2009, 17:14
Simo, arata nemaipomenit si cred ca sunt si bune! vreau sa incerc si eu
Pe la tine in vizita cand ne primesti???
la 13.02.2009, 18:47
extraordinare
la 13.02.2009, 19:45
Ce super arata!Bravo Simo!!
la 13.02.2009, 20:53
foarte frumos arata! Bravo Simo!
la 13.02.2009, 21:37
Oana,oricand doriti sunteti bine veniti!
va multumesc de aprecieri!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking