Pachetele cu branza topita si susan

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
7 Oct 2014 | 3299 vizualizari
Pachetele cu branza topita si susan

Ingrediente

  • 12 foi de placinta din comert
  • 12 triunghiuri de branza topita
  • cca 100 ml ulei
  • 1 ou
  • 2 cutiute de lapte condensat (pentru cafea)
  • sare fina dupa gust
  • susan, cca 30gr.

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 170 grade.

Ungem fiecare foaie de placinta cu ulei.

Asezam un triunghi de branza topita in coltul foii unse,apoi impachetam branza in restul foii si asezam pachetelele in tava tapetata cu hartie de copt.

Procedam la fel cu celelalte 11 foi si triunghiuri de branza.

Batem oul intr-un bol cu laptele condensat.

Ungem pachetelele cu ou batut, presaram susan din belsug si sare dupa gust, apoi dam tava la cuptor pentru 25 minute pana capata pachetelele culoare aurie.

Le servim fierbinti (dar si reci sunt la fel de bune).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu branza topita si susan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv terina de cascaval

Postat de merisor67

Aperitiv terina de cascaval

Pregătim o tavă de chec pe care o tapetăm cu hârtie de copt. Cu cât tava este mai îngustă și mai înaltă, cu atât terina va fi mai aspectuoasă. A mea nu a...

Citeste continuarea

Pachetele cu branza si cascaval

Postat de andaoana

Pachetele cu branza si cascaval

Untul se topeste . Branza feta o zdrobim cu degetele , adaugam cascavalul razuit, ceapa taiata cat mai marunt , pudra de usturoi , piperul si ouale si omogenizam . Foile de placinte se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.10.2014, 21:59
Hai că nu-i târziu nici pentru astea, mai ales că le-aş gusta de nu s-ar mai vedea.
la 07.10.2014, 22:03
bune bune
la 07.10.2014, 22:03
Esti ceva de nu pot sa zic,peste tot dau de tine.Mai Padre nu-ti este somn?
la 07.10.2014, 22:03
Am uitat,mie sa-mi faci fara susan..
la 07.10.2014, 22:04
Cleme, sunt cu caietul la zi, să ştii. ))

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking