Paine pentru mic dejun

Postat de janet in Piine
12 Iul 2010 | 3967 vizualizari
Paine pentru mic dejun

Ingrediente

  • -aluat simplu de paine
  • -3 oua
  • -un ardei iute verde
  • -3 bucati de carnat proaspat
  • -50 gr.cascaval
  • -50 gr.telemea

Mod de preparare

Intr-o tigaie punem la incins 50 ml ulei in care vom pune carnatul scos din membrana,amestecam ,lasam sa-si schimbe culoarea si adaugam ceapa taiata marunt si ardeiul. Calim 2 minute si adaugam ouale. Amestecam totul si cand oul incepe sa se coaguleze oprim focul. Lasam la o parte si pregatim aluatul.

Cum spuneam ,aluatul este simplu: faina,apa ,drojdie si o lingura de ulei. Cind a crescut,il punem pe planseta infainata si sucim o foaie mai grosuta.Peste foaia de aluat punem amestecul de cirnati cu ou.Rulam si punem intr-o tava de cozonac ,unde il lasam cam 15 min.la crescut.
Dupa ce a crescut ,ungem cu ou batut si punem la cuptorul de dinainte incins cam 30-35 de min.

Cand este gata lasam sa se raceasca, feliem si servim langa o cana de lapte batut, asa cum am facut eu.

Este grozava, cu laptele rece de la frigider...il ador!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine pentru mic dejun" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Croque Madame/Croque Monsieur

Postat de simona72

Croque Madame/Croque Monsieur

Pregatim ingredientele, le scoatem din frigider, feliile de paine le punem la prajit si in acelasi timp facem si sosul Bechamel. Intr-o craticioara punem uleiul la incins, adaugam faina si cu...

Citeste continuarea

Aperitiv oua cremoase cu legume de vara

Postat de Satisfyyourcravings

Aperitiv oua cremoase cu legume de vara

Dovlecelul si ardeiul se taie in cuburi mici si se prajesc in ulei de masline, presarate cu sare si piper intr-o tigaie (din fonta), pana se inmoaie si devin aurii. Se scot pe prosoape de hartie....

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.07.2010, 21:32
ce bunatate....
la 12.07.2010, 22:44
o trec la favorite ca-mi place tare mult cum suna si cum arata...............5 fufci..............
la 12.07.2010, 23:27
chgiar ca.ce bunatate.mai ales dimineata.
la 17.07.2010, 02:06
gata am pus eu furca furataa fost un hot,super idie e la favo deja 5 furcu
la 18.07.2010, 17:37
Ma simt onorata , ca ati ales sa puneti reteta la favorite! Se poate face cu ce dorim ,cu ce avem la indemina...mie imi place calda, cum imi place piinea de obicei!

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking