Palariuta Galbena

Postat de epurasha2bb in Porc
11 Mar 2010 | 4032 vizualizari
Palariuta Galbena

am combinat ideea de la Ana cu cea de la Dragos si cu a mea si a iesit ce vedeti:)

Ingrediente

  • pt.idee:
  • 1 zambet pe buze
  • pt.mamaliga:
  • apa,
  • sare,
  • malai,
  • putin unt sau ulei.
  • pt.umplutura:
  • 1 ceapa,
  • 4 graunti usturoi,
  • 1 carnat de casa afumat de 20 cm;
  • 1 lingura sos soia,
  • 1 ceasca umpluta jumate cu vin jumate cu sos de rosii,
  • 1/2 ardei capia rosu,
  • 2 ciuperci,
  • 3 feliute de kaizer fara soric,
  • sare;
  • piper negru,
  • putin patrunjel verde  

Mod de preparare

 Se prepara mamaliga mai vartoasa prin fierberea apei cu sare si adaugarea malaiului in ploaie.Se lasa sa se raceasca intr-un castron cu fund rotunjit.Apoi se rastoarna pe o farfurie si se goleste cu lingura mijlocul de mamaliga.Vom umple golul cu umplutura preparata astfel: Tocam ceapa, usturoiul , ardeiul , ciupercile si kaizerul marunt cubulete.Incingem o tigaie cu putin ulei, punem prima data ciupercile, apoi adaugam si celelalte ingrediente, carnatul de desface pe jumatate si se ideparteaza pielita, calind faramitele de carne tocata dinauntru.Apoi dupa ce s-au calit adaugam si sosul de soia si ceasca de vin cu sos de rosii.Amestecam bine si mai lasam sa se amestece aromele si sa se evapore alcolul din vin.

Apoi umplem golul din mamaliga cu acest amestec si servim sub forma de palariute.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Palariuta Galbena" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Perisoare in sos de rosii la multicooker

Postat de gurita_ta2005

Perisoare in sos de rosii la multicooker

Carnea de porc se amesteca cu ceapa tocata marunt,condimentele si orezul. Se amesteca bine compozitia si se formeaza bilute care se pun pe o farfurie. In vasul de la multicooker se pune 1...

Citeste continuarea

Tocanita de porc cu legume

Postat de timea

Tocanita de porc cu legume

Sa trecem la treaba. Eu am facut aceasta mancare in multicooker, dar la fel de bine se poate face intr-un wok sau alt vas, direct pe aragaz.  - taiem carnea cubulete mici - legumele le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.03.2010, 15:15
Ce draguta e Cred ca e tare buna!!
la 11.03.2010, 15:21
azi -maine o sa ne surprinzi cu ,, lacul lebedelor'' , sculpturi in morcovi si plachari cu orez , sau turnul din Pisa ?
la 11.03.2010, 15:39
si jos palaria
la 11.03.2010, 17:21
mersi Oana!
la 11.03.2010, 17:22
mihaela63 vad ca ai tras o ocheada pe blogul meu

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking