Ingrediente
- 3 linguri ulei de masline
- pulpe de la un iepure de casa
- 2 catei de usturoi
- 1 morcov
- 75 gr kaiser
- 1 lingurita ienibahar sfarimat usor
- 1 lingurita rozmarin
- 1 lingurita cimbru
- 1/2 lingurita fenicul
- 250 ml vin rosu
- 2-3 linguri pasta tomate
- 300 ml supa de pui
- 1 lingura mustar
- sare si piper
- 300 gr pappardelle sau tagliatelle proaspete (voi reveni cu reteta)
Mod de preparare
Astfel ca incingeti intr-o cratita uleiul de masline si puneti pulpele de iepure taiate in bucati mari si prajiti-le pe toate partile pana se rumenesc, cam 2-3 minute pe fiecare parte.
Scoateti-le pe un platou cald si puneti in tigaie usturoiul, cepele si morcovul, toate tocate marunt. Prajitit-le la foc mare 2-3 minute, apoi adaugati kaiserul si continuati sa le prajiti la foc mic, pana se patrund. adaugati apoi ienibaharul, cimbru, feniculul, rozmarinul si bucatile de iepure.
Turnati vinul si pasta de tomate, asezonati cu sare si piper si lasati sa clocoteasca pana ce scade lichidul aproape de jumatate. turnati supa si mustarul si lasati la foc mic, 30 minute, pana ce carnea se fragezeste. Scoateti apoi bucatile de iepure si dezosati-le. Dupa care le puneti din nou in sos.
Cand e aproape gata de srevire puneti pe foc o oala cu apa sarata si fierbeti pappardellele/tagliatellele usor al dente.
Cand sunt gata le scurgeti si le adaugati in sos, asigurandu-va ca sunt acoperite bine de sos. lasati cateva minute dupa care serviti cu patrunjel tocat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pappardelle cu ragu de iepure" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|