Papricas de pui cu dovlecel

Postat de Sidy in Pui
9 Aug 2011 | 3937 vizualizari
Papricas de pui cu dovlecel

Pentru ca in periplul meu pe la Alba Iulia , mi-am pierdut aparatul de fotografiat, o perioada am sa atasez retete facute dar...care nu am apucat sa le postez....din lipsa de timp. Voi incepe cu reteta de papricas de pui cu dovlecel

Ingrediente

  • 700 g carne de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Cum se prepara reteta de papricas de pui cu dovlecel

Ceapa ,ardeiul si rosia se taie marunt iar dovlecelul curatat, cubulete.

Se pune la calit ceapa cu ardeiul si rosia.

Se adauga carnea si se pune sarea si piperul necesare.

Punem apa pina depaseste nivelul carnii si lasam sa fiarba domol.

Cind este aproape fiarta carnea se adauga dovlecelul si doua fire de marar si se mai lasa la fiert 5 minute pina este fiert si dovlecelul.

Pofta mare ! Papricasul de pui cu dovlecel este delicios, cu siguranta veti cere inca o portie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pui manastiresc

Postat de merisor67

Pui manastiresc

Mai intai am pus la fiert carnea de pui pana cand s-a separat grasimea de pe ea, fiind un pui de tara a fost putin grasut. Am scurs carnea si am condimentat-o cu piper, boia de ardei si sare....

Citeste continuarea

Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei

Postat de mihaelar63

Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei

Spalati carnea si o stergeti de apa. Pregatiti ingredientele pentru umplere. Feliati in baghete ardeiul si cascavalul. Introduceti in fiecare bucata de carne...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2011, 20:09
Aha , si la tine cea mai buna leguma e carnea ... 700 g carne si ... 1 dovlecel
la 09.08.2011, 20:29
foarte buna
la 09.08.2011, 20:41
la 09.08.2011, 20:51
la 09.08.2011, 21:10
buna

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking