Ingrediente
- 700 g carne de pui
- 1 dovlecel
- 1 ceapa
- 1 rosie
- 1/2 ardei gras
- marar verde
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Cum se prepara reteta de papricas de pui cu dovlecel
Ceapa ,ardeiul si rosia se taie marunt iar dovlecelul curatat, cubulete.
Se pune la calit ceapa cu ardeiul si rosia.
Se adauga carnea si se pune sarea si piperul necesare.
Punem apa pina depaseste nivelul carnii si lasam sa fiarba domol.
Cind este aproape fiarta carnea se adauga dovlecelul si doua fire de marar si se mai lasa la fiert 5 minute pina este fiert si dovlecelul.
Pofta mare ! Papricasul de pui cu dovlecel este delicios, cu siguranta veti cere inca o portie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|