Paprikas cu smantana a la Kati

Postat de mihaelar63 in Pui
16 Ian 2010 | 6374 vizualizari
Paprikas cu smantana  a la Kati

reteta originala ungureasca ,,culeasa '' direct de la sursa , adica de la soacra-mea ,

Ingrediente

  • 4 pulpe mari  intregi de pui
  • 4 ardei  grasi sau capia
  • 1 ardei iute
  • 2 cepe mari
  • 150 ml ulei
  • sare
  • 1 lingura boia
  • 1 lingura  faina
  • 500 ml smantana
  • patrunjel verde

Mod de preparare

  1. pulpele se curata , se taie in doua  si se spala .
  2. ceapa si ardeii se curata se spala si se taie cubulete marunte .
  3. carnea de pui se prajeste pana se rumeneste in ulei incins.se scoate pe un platou alaturat.
  4. in uleiul fierbinte caliti usor ceapa si ardeii cubulete pana devin sticlosi.
  5. se adauga boiaua si faiana , rapid apoi o cana de apa .se pune inapoi  pulpele de pui si  se lasa la fiert la foc mic  15 min .
  6. dupa aceasta se pune smantana + frunzele de patrunjel spalate si maruntite, amestecand usor .
  7. gata !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas cu smantana a la Kati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe la ceaun, pilaf si mujdei a la Horia Varlan

Postat de Patricia_Iordache_79

Pulpe la ceaun, pilaf si mujdei a la Horia Varlan

Cum preparam pulpele: Punem carnea spalata in cei doi litri de apa rece, adaugam restul ingredientelor, acoperim cu un capac si punem la fiert timp de 30 minute din momentul in care apa...

Citeste continuarea

Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Postat de gurita_ta2005

Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem 1 ou,condimentele,ceapa verde si mararul tocate marunt. Se pun si 2 linguri de faina(era prea moale compozitia),se amesteca bine. Cu mana umeda...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.01.2010, 23:24
Eu prima la o pulpita cu mamaliguta
la 16.01.2010, 23:54
primul venit , primul servit
la 17.01.2010, 09:40
Daca Oana a fost prima, eu vreau o lingura de mamaliga. Nu de alta, dar Mihaela a pus doar 4 pulpite.
la 17.01.2010, 22:42
m-ai inebunit cu aceasta reteta ,mai ales cand am vazut...originea!
la 17.01.2010, 23:00
numai soacra eu nu

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking