Chicken fingers
Postat de Dya
Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor. Trecem fasiile de carne prin faina si apoi prin ouale batute....
Citeste continuareareteta originala ungureasca ,,culeasa '' direct de la sursa , adica de la soacra-mea ,
Ingrediente
Mod de preparare
Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas cu smantana a la Kati" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de Dya
Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor. Trecem fasiile de carne prin faina si apoi prin ouale batute....
Citeste continuareaPostat de cristeena20
- Bucatile de carne le crestam , facand un buzunar in mijloc . Le condimentam cu sare, piper si praf de usturoi. Le lasam la rece cateva ore inainte de a le pregati. - Farinheira se pune...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|