Pasta de branza cu somon

Postat de andaoana in Aperitive / Garnituri
26 Feb 2014 | 3981 vizualizari
Pasta de branza cu somon

Este un aperitiv deosebit , dar se poate servi la micul dejun foarte bine . Sanatos si gustos .

Ingrediente

  • 400 gr branza de vaci
  • 50 gr somon afumat
  • sare
  • 1 linguri boia
  • o ceapa mica
  • 3 linguri smantana dulce
  • 150 gr seminte( floarea soarelui, susan, nuca, mac ) sau verdeata

Mod de preparare

Curatam ceapa si o dam pe razatoarea mica .

Branza o punem intr-un bol si cu ajutorul unui blender o facem pasta fina . Acum putem adauga ceapa razuita, smantana , sare dupa gust si boia . Boiaua ii va da culoare .

Somunul afumat il feliem in cubulete mici sau fasiii mici si subtiri .

Amestecam bine .

O dam putin la frigider si intre timp pregatim o farfurie cu seminte .

Din compozitie luam cu o lingurita mica si facem bilute cu mainile. Fiecare bila o vom da prin seminte si o asezam pe platou .

Procedam la fel pana terminam toata compozitia .

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu somon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pasta de ton cu castraveti murati

Postat de mirela0911

Pasta de ton cu castraveti murati

Mai intai se pune pestele ton maruntit intr-o sita sa se scurga bine de ulei, eventual chiar presat cu dosul unei linguri pentru a se scurge mai bine. Castravetii murati se taie in cubulete...

Citeste continuarea

Banuti cu pasta de branza si somon afumat

Postat de Ina

Banuti cu pasta de branza si somon afumat

Banutii de aluat: Mixam galbenusurile cu laptele si untul topit, dupa care adaugam faina, sarea si drojdia si continuam sa mixam pana obtinem un aluat omogen pe care-l lasam la dospit 30...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.02.2014, 08:40
super, super
la 26.02.2014, 08:54
Mmm ce bine arata
la 26.02.2014, 09:01
mmm delicios!
la 26.02.2014, 09:19
super
la 26.02.2014, 09:25

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking