Ingrediente
- 2 kg gogosari
- 2 caciulii usturoi
- 2 linguri rase piper boabe
- 2-3 linguri sare
- 100 ml ulei
- 1 varf cutit conservant[Obtional ]
Mod de preparare
Gogosarii se spala , se lasa la scurs si se curata de seminte . Se toaca .
Usturoiul se curata si se da prin presa de usturoi
Se pune pasta de gogosari la fiert impreuna cu,sarea , piperul boabe si uleiulintr-o oala cu fundul dublu de inox .
Se fierbe la foc mic 1-2 ore pana cand uleiul se alege la suprafata .
Se aduga usturoiul si se mai da un clocot .Se ia de pe foc
Eu am adugat foarte putin conservant , aproape imperceptibil .
Se pune pasta in borcane bine spalate si se infileteaza capacele care au fost sterilizate prin fierbere .
Eu pentru siguranta am mai dunstuit 30 minute borcanele puse intr-o tava cu putina apa , la cuptor .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|