Ingrediente
- 2-3 buchetele de conopida
- 1 dovlecel mic
- 1 rosie
- 1 catel de usturoi
- sare
- piper
- 1/4 ceapa
- 2 frunze busuioc frunze patrunjel
- 1 lingura parmezan
- ulei de masline
- 300 gr paste
Mod de preparare
Pentru sos - intr-o craticioara am pus putin ulei de masline ,am tocat ceapa marunt ,si am lasat sa se caleaca un picut,apoi am adaugat dovlecelul si conopida taiate marunt.
Am lasat sa se caleasca cu ceapa 5 minute apoi am adaugat rosia taiata marunt si curatata in prealabil de pielita,.am lasat sa fiarba la foc mic,am potrivit de sare si piper ,la final am pus usturoiul pisat si am asezonat cu busuioc si patrunjel tocat .
Intr-o oala cu apa clocotita cu sare am adaugat pastele si am respectat termenul de fierbere de pe ambalaj .La terminare le-am scurs, le-am clatit bine apoi am asezat pe o farfuriepeste care am pus sos si parmezan .
Pofta mare! (cui ii plac pastele )
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu conopida si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|