Paste cu sos si snitele la cuptor

Postat de elena1988 in Pui
19 Ian 2011 | 5255 vizualizari
Paste cu sos si snitele la cuptor

Nu mai stiu de pe ce site am reteta, dar este foarte interesanta, sper sa va placa daca o incercati.

Ingrediente

  • 1 pachet paste penne
  • 1 conserva sos pentru paste
  • 1 bucata piept de pui
  • 2 bucati oua
  • 150 grame pesmet
  • 100 grame faina
  • 200 grame cascaval

Mod de preparare

Preparare: pastele se fierb in apa cu sare, separat se fac snitelele , se taie pieptul de pui in fasii si se da prin faina ou si pesmet, se pune la prajit in uleiul incins, se scot pe un servetel, separat se rade cascavalul pe razatoarea mica, dupa ce pastele sau fiert se aseaza intr-o tava care a fost unsa cu ulei.

Se pune pastele care au fost amestecate cu sosul pentru paste, se pune snitelele unele langa altele si se presara cascaval deasupra din abundenta cat sa acopere pastele si snitelele si se da la cuptor pentru 15-20 de minute, se scot atunci cand cascavalul s-a topit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos si snitele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan

Postat de Bucataras

Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan

Iata cum se prepara reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan: Tăiați pieptul de pui în cubulețe potrivite și puneți-le într-un castron. Adăugați ulei de măsline,...

Citeste continuarea

Sarmale in foi de varza alba umplute cu carne de pui si dovleac placintar

Postat de Pungasa_Rogue

Sarmale in foi de varza alba umplute cu carne de pui si dovleac placintar

Se pune o cratita cu 2 l apa la foc, adaugand si o lingurita de sare si un varf de lingurita de sare de lamaie. Se curata varza de primele foi, se spala si se cresteaza pe langa cotor. Cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.01.2011, 16:11
la 19.01.2011, 19:49
la 20.01.2011, 19:51
papa bun
la 24.02.2011, 16:59
motan
la 24.02.2011, 16:59
miuta

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking