Penne cu ciuperci, rosii si busuioc

Postat de aliliana in Penne
23 Iul 2014 | 4806 vizualizari
Penne cu ciuperci, rosii si busuioc

Ingrediente

  • 200 g penne
  • o cutie ciuperci
  • o jumatate de ceapa
  • 3 graunti usturoi
  • 2 rosii tocate marunt plus alte 2 rosii sferturi
  • 5-6 frunze busuioc
  • 3 linguri de branza de capra
  • sare, piper, oregano ( dupa gust
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare

Pennele le-am fiert conform instructiunilor de pe cutie.  Cand au fost gata, le-am pus intr-o strecuratoare sub jet de apa rece si le-am pus la scurs. 

Intr-o tigaie se pune ulei la incins. Cand s-a infirbantat bine- bine, se pun grauntii de usturoi, il lasam  un minut, ii scoatem. Adagam ceapa, cand se inmoaie bine, punem ciupercile, dupa un minut, rosiile tocate marunt. Adaugam sare, piper, oregano dupa gust. Amestecam sa se combine aromele. Cand acestea sunt gata, punem pastele si amestecam. Peste paste punem branza rasa, amestecam, potrivim de ceea ce mai este nevoie, adaugam rosiile sferturi si putin busuioc  tocat. lasam un minut si gata!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ciuperci, rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu ton si ciuperci

Postat de oanapl

Paste cu ton si ciuperci

Începi prin a pune o oală cu apă la fiert. Când apa a început să fiarbă, pui sare și apoi pastele. Fierbi pastele conform indicațiilor de pe ambalaj, amestecând din...

Citeste continuarea

Paste integrale cu legume

Postat de AlexTeacher

Paste integrale cu legume

Incepe cu dovlecelul, pentru ca are 75% apa, trebuie “ uscat” un pic. Taie-l felii pe lungime, pune-l pe un tocator si presara sare deasupra si lasa-l cam 10 minute. Sarea va scoate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.07.2014, 10:40
hmmmmm... super !!!
la 23.07.2014, 10:53
bune bune
la 23.07.2014, 11:13
la 23.07.2014, 11:37
gustoase
la 23.07.2014, 11:54
Bune tare

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking