Pennoni cu sos de carne si ciuperci

Postat de Ina in Paste
21 Noi 2010 | 5040 vizualizari
Pennoni cu sos de carne si ciuperci

Asta ca sa am si eu mancaruri cu denumiri sofisticate =))

Ingrediente

  • Un pachet pennoni
  • 300 g carne toccata amestec
  • 6 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 250 ml suc de rosii
  • Sare
  • Piper
  • Busuioc

Mod de preparare

 

    Punem pennoni  la fiert in apa cu sare, conform prescriptiilor de pe pachet, apoi  le scurgem si le asezam pe farfurie impreuna cu sosul de carne si ciuperci, preparat dupa cum urmeaza:

        -Taiem ciupercile felii si le frigem pe tava cu gril.

        -Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in 2 linguri de ulei. Cand s-a rumenit turnam sucul de rosii, sare si piper dupa gust si lasam sa dea cateva clocote.

        -Adaugam carnea tocata si ciupercile fripte  si lasam pe foc pana se fierb si acestea. Daca este nevoie, mai adaugam  putina apa, sare si piper. La sfarsit taiem un catel de usturoi si adaugam in sos impreuna cu busuioc maruntit. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pennoni cu sos de carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tagliatelle cu piept de pui (la cuptor)

Postat de Dya

Tagliatelle cu piept de pui (la cuptor)

Am început prin a pune la fiert apa pentru tagliatelle. (I-am adăugat şi o linguriţa cu sare) Când a început apa să fiarbă, am adăugat pastele pentru 3 minute....

Citeste continuarea

Paste cu legume gratinate

Postat de caroline

Paste cu legume gratinate

1.  Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele.Lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj,amestecand din cand in cand. 2....

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.11.2010, 21:16
5 furcu , primaaa!!!
la 21.11.2010, 21:31
sofisticate
la 21.11.2010, 21:34
Denumirea, Ela
la 21.11.2010, 21:35
Mihaela, ms
la 21.11.2010, 21:37
imi plac pastele... pastrez carnita si arunc ciupercile

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking