Pernute cu cartofi si Mozzarella

Postat de Thalia in Aperitive / Garnituri
12 Mai 2014 | 7926 vizualizari
Pernute cu cartofi si Mozzarella

Acest preparat se mananca fierbinte, cat sunt crocante. Puteti folosi orice tip de branza mozzarella sau cu tenta lipicioasa. In loc de parmezan se poate folosi orice tip de cascal care se topeste bine si repede.

Ingrediente

  • 4 cartofi medii;
  • 2 oua;
  • 150 gr. mozzarella;
  • 50 gr. parmezan;
  • 150 gr. muschi sau kaiser;
  • 1 ceapa mica;
  • putin patrunjel;

Mod de preparare

Se fierb cartofii in prealabil, incat sa fie ca un piure, se fierb cu coaja dupa care se curata si se paseaza. Adaugam ceapa tocata marunt, mozzarella, muschiul se taie cubulete, parmezanul se da prin razatoare, si verdeata tocata marunt. Se amesteca toate intr-un bol se adauga sare si piper. Adaugam 2 galbenusuri incat totul sa se lege. Albusurile vor fi folosite pentru prajire.

Se fac pernutele, se dau prin faina, apoi prin albusul de ou ramas si apoi prin pesmet dupa care se parjesc in baie de ulei.

Bon Apettit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernute cu cartofi si Mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel

Postat de merisor67

Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel

Amestecăm ouăle cu un praf de sare, adăugăm o lingură din uleiul de la roșiile deshidratate, care este plăcut aromatizat, smântâna, mozzarella și omogenizăm compoziția....

Citeste continuarea

Tarta foietaj aperitiv

Postat de RuxyRux

Tarta foietaj aperitiv

Blatul se prepara usor, framantand intr-un vas toate ingredientele( untul se da pe razatoare), aluatul rezultat se infaineaza usor si se impacheteaza in folie de prospetime...se da la rece pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.05.2014, 14:56
Ce buni trebuie sa fie!
la 12.05.2014, 14:57
la 12.05.2014, 15:32
Sunt intr-adevar
la 12.05.2014, 19:45
Cum arata!
la 12.05.2014, 20:25
Tare faine!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking