Ingrediente
- 500 g peste
- pesmet
- ulei
- 1 lingura zeama de lamaie
- 3 castraveti
- 300 g rosii
- 20 g unt
- 1 lingura smantana
- 1 lingura branza
- 1/2 legatura marar
- piper
- sare
Mod de preparare
spalam pestele, il uscam cu un servet
le trecem prin pesmet amestecat cu putina sare,le prajim dupa care le scoatem pe o farfurie si le stropim cu zeama de lamaie
curatam castravetii,ii taiem cubulete,spalam rosiile, apoi le scurgem semintele si le taiem in sferturi
intr-un vas mic calim castravetii in untul topit,apoi ii lasam sa se inabuse timp de 5 min la foc mic,adaugam rosiile si continuam sa fierbem impreuna 2 minute. Incorporam branza amestecata cu smantana,potrivim de sare si piper dupa gust,dupa cateva scurte clocote adaugam mararul tocat si stingem focul
pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu garnitura de castraveti caliti" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (6)
|