Peste pangasius la cuptor, cu legume si mamaliguta

Postat de Swanheart in Pangasius
2 Oct 2009 | 30859 vizualizari
Peste pangasius la cuptor, cu legume si mamaliguta

Pangasius e un peste gustos, nu e gras, iar eu il gatesc aproape in orice mod: la cuptor, la gratar, pane...

Ingrediente

  • 4 bucati file de peste (pangasius sau poate fi si alt peste)
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • fruze de dafin
  • putin ulei
  • lamaie
  • o cana cu vin alb
     

Mod de preparare

Su pune in tava putin ulei, apoi se aseaza file-urile de peste, se pun deasupra legumele taiate, cateva frunze de dafin, se condimeanteaza si se toarna vinul. Se mai pune putina apa, si se baga in cuptorul incins. Se lasa pana este patruns pestele.

Noi l-am servit alaturi de mamaliguta, si cu felii de lamaie. E foarte bun si fraged.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pangasius la cuptor, cu legume si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

File de pangasius cu sos de iaurt

Postat de gurita_ta2005

File de pangasius cu sos de iaurt

Fileul de pangasius se taie in bucati potrivite,se condimenteaza pe ambele parti si se pune intr-o tigaie cu putin ulei de masline si putina apa. Se lasa sa scada zeama si sa se rumeneasca...

Citeste continuarea

File de pangasius in hartie pergament

Postat de rocsi_1612

File de pangasius in hartie pergament

Spalam bucatile de peste, le tamponam cu servetele de bucatarie pentru a le usca. Usturoiul il curatam, il taiem pe jumatate, rosiile le spalam si le taiem jumatati. Luam prima bucata de hartie....

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.10.2009, 15:42
"4 bucati file de peste (pangasius sau poate fi si alt peste)"
Pai daca reteta e cu pangasius si spui ca-ti place asa mult acest peste atunci doar pangasius sa fie la aceasta retetaa .
Adica nu putem spune la "ciorba de vacuta" ca punem carne de vaca sau de porc.
Imi place cum danseaza felia aia de lamaie iar pangasiusul pare fraged si nu uscat. Bravo.
la 29.10.2009, 15:15
Pai eu am facut cu pangasius, de aceea am pus acest titlu retetei. Cred insa ca se poate folosi si un alt peste, de aceea am si precizat acest lucru in paranteza. Multumesc pentru aprecieri!
la 28.03.2010, 00:20
Hmmm, delicios, n-am cuvinte

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking