Piept de porc cu cârnaţi de casă şi cartofi la cuptor

Postat de diaconta in Porc
9 Dec 2012 | 5551 vizualizari
Piept de porc cu cârnaţi  de casă şi cartofi la cuptor

Este un fel de mâncare care mie îmi place tare mult în perioada asta rece.

Ingrediente

  • 1 kg piept de porc
  • 500 gr cârnaţi proaspăt de porc(neafumat)
  • 1 kg cartofi
  • Sare,piper,boia
  • Rozmarin
  • Ulei

Mod de preparare

Am folosit cârnaţi de porc subţiri,neafumaţi.

Am taiat carnea de porc bucati.Cârnaciorii i-am rulat.

Am curatat cartofii si i-am taiat felii mai groase.

Am condimentat carnea si cartofii.

Am pus mai întâi carnea  si cârnaţii în tava cu ulei si puţina apa.Am presarat si crengute de rozmarin.

Când carnea este facuta de jumatate,am pus si cartofii.

Nu pot sa descriu cam ce miros îmbietor era în bucatarie în tot acest timp.

Am mai stropit din când în când cu sosul lasat.

Am servit cu muraturi.

 

 

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu cârnaţi de casă şi cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (64)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocana de porc

Postat de Constelatialeu

Tocana de porc

MAi intai ne pregatim ingredientele, spalam si taiem carnea in bucatele mici. Separat curatam ceapa si o taiem solzisori, curatam gogosarii si ardeii capia, apoi ii taiem bucatele mai mici....

Citeste continuarea

Sarmale in foi de varza acra cu afumatura

Postat de Corina33

Sarmale in foi de varza acra cu afumatura

Se spala varza din mai multe ape, se desprind frunzele de pe cotor si se curata de nervuri. Cele mai micute se taie fasii si se pun intr-o oala mare in care vom fierbe sarmalele. Sunca afumata se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.12.2012, 21:28
eu vreau muraturileee
la 09.12.2012, 21:29
Pentru un gurmand si mancator de carne...asta e reteta perfecta!
la 09.12.2012, 21:30
Asta e meniu consistent nu gluma
la 09.12.2012, 21:31
bun, bun desi cica tre sa cam renunt la carne, cum sa nu poftesc asa ceva
la 09.12.2012, 21:32

Vezi toate comentariile (64)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking