Piept de porc cu cârnaţi de casă şi cartofi la cuptor

Postat de diaconta in Porc
9 Dec 2012 | 5575 vizualizari
Piept de porc cu cârnaţi  de casă şi cartofi la cuptor

Este un fel de mâncare care mie îmi place tare mult în perioada asta rece.

Ingrediente

  • 1 kg piept de porc
  • 500 gr cârnaţi proaspăt de porc(neafumat)
  • 1 kg cartofi
  • Sare,piper,boia
  • Rozmarin
  • Ulei

Mod de preparare

Am folosit cârnaţi de porc subţiri,neafumaţi.

Am taiat carnea de porc bucati.Cârnaciorii i-am rulat.

Am curatat cartofii si i-am taiat felii mai groase.

Am condimentat carnea si cartofii.

Am pus mai întâi carnea  si cârnaţii în tava cu ulei si puţina apa.Am presarat si crengute de rozmarin.

Când carnea este facuta de jumatate,am pus si cartofii.

Nu pot sa descriu cam ce miros îmbietor era în bucatarie în tot acest timp.

Am mai stropit din când în când cu sosul lasat.

Am servit cu muraturi.

 

 

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu cârnaţi de casă şi cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (64)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Coaste la cuptor cu sos BBQ

Postat de simona72

Coaste la cuptor cu sos BBQ

Am avut o bucata intreaga de coaste, pe care am taiat-o in bucati. Am spalat bucatile de coaste, le-am tamponat cu servetele de bucatarie pentru a le usca. Am amestecat toate ingredientele pentru...

Citeste continuarea

Muschiulet de porc cu morcovi caramelizati si sos de ciuperci

Postat de andaoana

Muschiulet de porc cu morcovi caramelizati si sos de ciuperci

Carnea o spalam in apa rece si o taiem felii groase cam de 1 cm . O asezonam cu sare si piper si o lasam sa stea cam 30 minute . Pe ochiul de la aragaz punem o tigaie la incalzit . Cand este...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.12.2012, 21:28
eu vreau muraturileee
la 09.12.2012, 21:29
Pentru un gurmand si mancator de carne...asta e reteta perfecta!
la 09.12.2012, 21:30
Asta e meniu consistent nu gluma
la 09.12.2012, 21:31
bun, bun desi cica tre sa cam renunt la carne, cum sa nu poftesc asa ceva
la 09.12.2012, 21:32

Vezi toate comentariile (64)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking