Cum preparam snitelele:
Taiem carnea de pui in fasii lungi de grosimea unui deget.
Amestecam ouale cu mustarul, sare, piper, faina si boia.
Intr-un bol amestecam pesmetul cu cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mici.
Dam fiecare bucatica de carne prin amestecul de ou, apoi prin amestecul de pesmet cu cascaval, presam bine si asezam bucatile de carne in tava unsa cu putin ulei si tapetata apoi cu hartie de copt.
Cum preparam garnitura:
Curatam de coaja cartofii dulci si pastranacul si ii taiem felii cat mai subtiri.
Ii punem intr-un vas adand, punem ulei peste ei, sare, piper si amestecam pana ce toti sunt "unsi"de acest amestec.
Punem cartofii si pastarnacul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Bagam, cele doua tavi la cuptorul incins la 190 grade, pentru 30-40 minute pana cand legumele sunt facute iar carnita a devenit rumena si aurie.