Piept de pui umplut si rumenit

Postat de epurasha2bb in Pui
5 Apr 2011 | 11993 vizualizari
Piept de pui  umplut si rumenit

Este rumen si foarte fraged si gustos

Ingrediente

  • Am folosit un file de piept de pui cu piele cu tot
  • 2 cartofi maricei
  • 1 bucata de ardei rosu dulce
  • 1/2 ceapa rosie
  • 30 g cascaval sarat
  • 1 lingura de mustar
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • 2 linguri de boia de ardei Kotanyi
  • 2 linguri sos de rosii pt.fripturi
  • 1 lingura de miere
  • sare
  • piper negru
  • pt.garnitura:
  • salata verde si diverse legume sau pilaf de orez pt.cei mici

Mod de preparare

Se bate carnea cu ciocanul de snitele dar nu foarte tare.Se da cu sare si piper negru.

Din cartofi fierti in apa cu putina sare se face un piure in care adaugam mustarul, oul, si cascavalul, ardeiul si cepa rosie, tocate cubulete mici.Ultima data si apatrunjelul verde.Se pune peste fileul de carne o parte din piure , apoi se aseaza pielea deasupra si intorci in sus lasand pielea dedesubt si deasupra carnii pui si restul de piure.Se strang marginile si usor cu ajutorul unei palete se aseaza tot ansamblul pe o tava pe care am pus hartie de copt.Apoi dam cu miere, boia si sos de rosii pielea de pui.

Strangem hartia de copt in jurul pieptului umplut ca o bomboana. Apoi dam la cuptor la foc mic si lasam pana se rumeneste bine deasupra si se serveste cu salata verde facuta simplu cu otet de mere sau zeama de lamaie si pentru copii eu am facut si un pilaf cu orez si legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut si rumenit" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pulpe de pui cu iaurt si pesmet

Postat de oanapl

Pulpe de pui cu iaurt si pesmet

Speli ciocănelele de pui, apoi îndepărtezi pielea și le usuci cu un șervet absorbant apoi le freci cu sare, piper și boia de ardei dulce. Amesteci iaurtul cu zeama de lămâie...

Citeste continuarea

Pui Shanghai

Postat de eumimi

Pui Shanghai

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri.  Batem bine ouale, adaugam faina si un praf de sare.   Punem uleiul la incins si adaugam fasiile de pui date prin ou batut si apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.04.2011, 14:05
Ce frumos e rumenit...iti ploua in gura!
la 05.04.2011, 14:11
Multumesc!
la 05.04.2011, 14:30
ori e rumenit ori nu
la 05.04.2011, 14:36
daaa....
la 05.04.2011, 14:42
arata perfect

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking