Pilaf cu aripioare si castraveti murati de vara

Postat de iri_love in Mancaruri cu carne
26 Iun 2013 | 5440 vizualizari
Pilaf cu aripioare si castraveti murati de vara

Ingrediente

  • 8 aripioare pui,
  • 3 cepe,
  • o cana de orez,
  • o legatura de marar,
  • sare,piper si castraveti murati

Mod de preparare

Curatam ceapa,o spalam si apoi o taiem marunt.  

Ceapa taiata o punem la inabusit cu ulei si un pahar de apa,dupa care adaugam si aripioarele care au fost spalate.    

Mai adaugam 4 cani de apa si lasam sa fiarba bine aripioarele,dupa care le scoatem si le punem intr-o tigaie cu ulei si le prajim putin cat sa se maroneasca un pic.  

In apa ramasa in oala unde au fiert aripioarele adaugam orezul sare si piper dupa gust si la final mararul spalat si tocat marunt,dupa care lasam sa fiarba orezul.  

Se serveste cu castraveti murati sau chear cu salata de varza rosie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu aripioare si castraveti murati de vara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu carne tocata si legume mexicane

Postat de Pungasa_Rogue

Tarta cu carne tocata si legume mexicane

Untul, sarea, oul si faina (care se pune treptat) se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat nelipicios. Se da la rece pentru cel putin 30 de minute. Intre timp,...

Citeste continuarea

Paella cu creveti si chorizo

Postat de mihaelar63

Paella cu creveti si chorizo

 Sofranul se pune la hidratat intr-un pahar cu apa calda. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se soteaza in ulei de masline impreuna cu carnatul chorizo taiat rondele....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.06.2013, 14:20
Ce bunut!
la 26.06.2013, 14:30
la 26.06.2013, 14:32
la 26.06.2013, 14:38
eu as incepe cu castravetii
la 26.06.2013, 14:46
Ce de bunatati acolo!! Laura, cred ca si eu incep cu castravetii

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking