Pina Colada Parfait

Postat de ankyy in Dulciuri
3 Noi 2013 | 3000 vizualizari
Pina Colada Parfait

Ingrediente

  • o conserva de ananas rondele
  • 1 lingura seminte de chia
  • 300 g iaurt grecesc
  • 200 ml frisca
  • 25 g unt
  • 25 ml esenta de rom
  • nuca de cocos razuita

Mod de preparare

1. Se desface conserva de ananas si se strecoara sucul intr-un pahar.

2. Adaugam peste sucul de ananas 1 lingura de seminte de chia, amestecam bine si dam paharul la frigider pana pregatim restul ingredientelor.

3. Intr-o cratita punem la foc mic untul. Cand s-a topit adaugam esenta de rom si 10 felii de ananas (din cele 12: 2 vom pastra pentru ornat), taiate bucatele mici.

4. Lasam la foc mediu 10 minute, apoi oprim focul si lasam ananasul la racit.

5. Intre timp preparam frisca si o amestecam cu iaurtul grecesc.

6. Pregatim 4 pahare.

7. Asezam in pahare bucatile de ananas si compozitia de iaurt, ultimul strat fiind de iaurt.

8. Adaugam cate 3-4 linguri de suc de ananas cu seminte de chia, presaram fulgi de nuca de cocos si adaugam cate o jumatate de felie de ananas pentru decor.

9. Dam la frigider pentru o ora si apoi servim.

10. Delicios, sanatos si racoros! Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pina Colada Parfait" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta rustica cu branza dulce si ciocolata

Postat de RuxyRux

Tarta rustica cu branza dulce si ciocolata

Blatul de tarta: Am cernut faina intr-un vas larg, am razuit untul rece, am amestecat apoi cu oul, zaharul, vanilia si smantana si am framantat aluatul rapid pana la omogenizare, l-am infainat...

Citeste continuarea

Biscuiți digestivi

Postat de CulinaryRainbow

Biscuiți digestivi

Am omogenizat ingredientele, apoi am pus compoziția la rece pentru 20 de minute.  Am pudrat făină pe blatul de lucru, am întins aluatul și am tăiat biscuiții. Eu i-am tăiat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.11.2013, 20:26
super!
la 03.11.2013, 20:30
Delicios!
la 03.11.2013, 20:46
la 03.11.2013, 21:04
la 03.11.2013, 21:25
daa, chiar a fost super delicios

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking