Pina Colada Parfait

Postat de ankyy in Dulciuri
3 Noi 2013 | 3017 vizualizari
Pina Colada Parfait

Ingrediente

  • o conserva de ananas rondele
  • 1 lingura seminte de chia
  • 300 g iaurt grecesc
  • 200 ml frisca
  • 25 g unt
  • 25 ml esenta de rom
  • nuca de cocos razuita

Mod de preparare

1. Se desface conserva de ananas si se strecoara sucul intr-un pahar.

2. Adaugam peste sucul de ananas 1 lingura de seminte de chia, amestecam bine si dam paharul la frigider pana pregatim restul ingredientelor.

3. Intr-o cratita punem la foc mic untul. Cand s-a topit adaugam esenta de rom si 10 felii de ananas (din cele 12: 2 vom pastra pentru ornat), taiate bucatele mici.

4. Lasam la foc mediu 10 minute, apoi oprim focul si lasam ananasul la racit.

5. Intre timp preparam frisca si o amestecam cu iaurtul grecesc.

6. Pregatim 4 pahare.

7. Asezam in pahare bucatile de ananas si compozitia de iaurt, ultimul strat fiind de iaurt.

8. Adaugam cate 3-4 linguri de suc de ananas cu seminte de chia, presaram fulgi de nuca de cocos si adaugam cate o jumatate de felie de ananas pentru decor.

9. Dam la frigider pentru o ora si apoi servim.

10. Delicios, sanatos si racoros! Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pina Colada Parfait" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chec umplut cu gem de fructe de padure si ciocolata

Postat de medioto59

Chec umplut cu gem de fructe de padure si ciocolata

Prepararea checului Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu zaharul (adaugat in ploaie) si zaharul vanilat, pana obtinem o bezea ferma. Amestecam galbenusurile cu uleiul, ca la...

Citeste continuarea

Desert bomboane cu nuca de cocos, curmale si ciocolata fara zahar

Postat de privatelaura

Desert bomboane cu nuca de cocos, curmale si ciocolata fara zahar

Curmalele se pun la hidratat intr-un bol cu apa calda. Se pot lasa de seara pana dimineata. Intr-un blender incapator, se pun curmalele hidratate, cu tot cu sucul lasat in bol. Se adauga fulgii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.11.2013, 20:26
super!
la 03.11.2013, 20:30
Delicios!
la 03.11.2013, 20:46
la 03.11.2013, 21:04
la 03.11.2013, 21:25
daa, chiar a fost super delicios

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking