Ingrediente
- paine feliata fara coaja
- branza philadelphia
- masline negre fara sambure
- morcov taiat foarte fin
- scobitori colorate
- cremvusti
Mod de preparare
Se ung 2 feli de paine cu branza Philadelphia dupa care se taie in 3, apoi iar in trei adica trei pe verticala trei pe orizontala si vor iesi 9 cubulete.
Se pune pe fiecare cubulet cate o felie de morcov taiat subtite si crestat taiat in triunghiuri mici (picioarele) dupa care se infinge in mijloc o scobitoare, apoi se pune o maslina neagra care in prealabil a fost taiata si scoasa o fasie mica de cativa milimetri din ea, iar spatiul gol se va umple cu branza Philadelphia (burtica pinguinului).
O maslina simpla care va fi crestata putin la mijloc cu un cutit, unde se va introduce o bucatica din triunghiul ramas de la morcov,acesta va fi cioc la pinguin.
Asa, cred ca v-am zapacit nu stiu daca ma va intelege cineva dar data viioare o sa fac poze amanuntit cand ii voi face.
Dupa ce am pus si maslina cu ciocul se fac ochisori din branza. Cu ceva foarte fin trebuie lucrat pt ochisori.
Ca o palarie va veni o feliuta de cremvusti si capatul scobitoarei.
Sunt intradevar tare migalaosi pana ii faci odata, apoi nu va mai fi asa greu.Si eu zic ca arata minuntat pe o masa printre aperitive.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|