Pinguini

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
23 Feb 2010 | 7774 vizualizari
Pinguini

ceva deosebit zic eu si in special pt copii................cel putin pitici mei i adora

Ingrediente

  • paine feliata fara coaja
  • branza philadelphia
  • masline negre fara sambure
  • morcov taiat foarte fin
  • scobitori colorate
  • cremvusti

Mod de preparare

Se ung 2 feli de paine cu branza Philadelphia dupa care se taie in 3, apoi iar in trei adica trei pe verticala trei pe orizontala si vor iesi 9 cubulete.

Se pune pe fiecare cubulet cate o felie de morcov taiat subtite si crestat taiat in triunghiuri mici (picioarele) dupa care se infinge in mijloc o  scobitoare, apoi se pune o maslina neagra care in prealabil a fost taiata si scoasa o fasie mica de cativa milimetri din ea, iar spatiul gol se va umple cu branza Philadelphia  (burtica pinguinului).

O maslina simpla care va fi crestata putin la mijloc cu un cutit, unde se va introduce o bucatica din triunghiul ramas de la morcov,acesta va fi cioc la pinguin.

Asa, cred ca v-am zapacit nu stiu daca ma va intelege cineva dar data viioare o sa fac poze amanuntit cand ii voi face.

Dupa ce am pus si maslina cu ciocul se fac ochisori din branza. Cu ceva foarte fin trebuie lucrat pt ochisori.

Ca o palarie va veni o feliuta de cremvusti si capatul scobitoarei.

Sunt intradevar tare migalaosi pana ii faci odata, apoi nu va mai fi asa greu.Si eu zic ca arata minuntat pe o masa printre aperitive.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pinguini

Postat de retetele_tinei

Pinguini

  Morcovul se curata, se spala si se taie rondele. Rondelele se vor taia intr-o parte, in forma de tringhi. Triunghi care mai apoi, se va folosii pentru a crea nasul acestora. Cateva...

Citeste continuarea

Aperitive festive -Pinguini si Oameni de zapada

Postat de claudiaO

Aperitive festive -Pinguini si Oameni de zapada

PINGUINI: Alegem maslinele si le imperechem cate 2; una dintre ele se decupeaza ca sa creem  burtica pinguinului. Felia de morcov o v=crestam in forma de v ca sa facem labele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2010, 11:12
mmmm....ce masa bogata!
la 23.02.2010, 11:25
pinguini pe nuferi... ce momos... si eu as papa chiar daca nu-s copilas
la 23.02.2010, 11:31
putem sa ne asezam la masa?si asa cam vine pranzul...
la 23.02.2010, 12:09
draguti foc
la 23.02.2010, 12:21
Foarte frumos arata.

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking