Pita cu gratar de pui si ciuperci

Postat de Sylvia in Pui
26 Mai 2010 | 5218 vizualizari
Pita cu gratar de pui si ciuperci

Nu mancasem de o vesnicie si am zis sa fac pita umpluta cu pui si ciuperci. Pita este painea aceea rotunda si plata care o gasim si in bucataria orientului si in Africa si in bucataria mediteraneana. Este aromata si are putine calori 137 o bucata cea pe care am avut-o eu. Eu o cumpar gata facuta dar pe viitor o sa incerc sa o fac si in bucataria proprie.

Ingrediente

  • Avem nevoie deci de :
  • 1 pita pe care am lasat-o putin pe gratar sa se rumeneasca ,
  • 150 grame de piept de pui taiat fasii condimentat cu sare si  piper si facut la gratar,
  • 50 grame de ciupeci  champinion stropite cu ulei de masline si facute la gratar, 
  • o rosie mare, 
  • o ceapa verde.

Mod de preparare

Decupam cu grija pita longitudinal. Sunt diverse forme in care se poate manca sau taiata in semicerc si decupata putin in interior, sau cu garnitura asezata peste ea sau decupata integral cum am facut eu. Cladim  in ce ordine dorim carnea cu ciupercile, adaugam ceapa verde si rosia taiata rondele si presaram putina sare si piper proaspat macinat.  Adaugam apoi capacul si gata turnul de bunatati, e savuros si ideal si pentru diete pentru ca nu are cantitate mare de paine si implicit calorii multe.

  Eu m-am regalat cu ea la ziua de proteine la dieta Rina , promit sa va mai prezint si alte decupaje de pita, de data asta a trebuit sa ma opresc  aici  .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pita cu gratar de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Orez cremos cu piept de pui in sos

Postat de mirela0911

Orez cremos cu piept de pui in sos

Se spala pieptul de pui, se tamponeaza cu prosoape de hartie pt a absoarbe surplusul de apa apoi se taie fiecare bucata de piept in 3 felii (depinde si de marimea acestuia). Se condimenteaza cu...

Citeste continuarea

Ciulama de pui

Postat de gurita_ta2005

Ciulama de pui

Pulpele de pui se pun la fiert in apa cu sare si optional se poate pune si un morcov intreg(doar pentru gust). Ceapa se pune la calit in ulei de masline,cu boia dulce,ghimbir si piper. Cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2010, 00:04
hmmmm ce bine arata ,sant primas las furcile si fur o bucata mica
la 27.05.2010, 00:30
m-a luat o foameee
la 27.05.2010, 09:01
ce bun si frumos!bravo Sylvie!
la 27.05.2010, 09:02
asa..epurasha..o zi tu una Silvia, e bun asa?) vezi..iti dau si libere)faceti naveta dar important e sa mananc eu bine)
la 27.05.2010, 09:23
gabytzule te mananca buzunarele? crezi ca e pe degeaba! aci trebuie sa dai galbini ca sa papi, ia scutura tu bine pozanaru'

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking