Ingrediente
- 400 g faina
- 40 g drojdie proaspata
- 400 g afumatura -rulada afumata din pulpa de pors si piept de porc afumat cu usturoi
- sos de pizza Univer
- 50 g masline
- sare
- 150 ml lapte 1 lingurita zahar
- 100 g cascaval
- 3 oua
- 50 ml ulei
Mod de preparare
Intr-un castron punem faina,in mijloc faramam drojdia,adaugam o lingurita zahar si putin lapte caldut,amestecam un pic si lasam sa creasca cca 10 min.Cand a crescut maiaua adaugam restul de lapte,un pic de sare si incepem sa framantam,adaugand si 50 ml ulei.Framantam cca 15 min si apoi lasam sa creasca 1 ora.
Taiem afumatura in bucatele mai mici,la fel si maslinele.Batem bine ouale,adaugam sare si piper,apoi afumatura,maslinele si sosul de pizza,omogenizam.
Dupa ce a crescut aluatul il intindem in tava,punem umplutura si intindem sa acopere toata suprafarta,radem cascaval si dam tava la cuptor.Se serveste cu kechup....pam-pam...
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|