Ingrediente
blat
- 500 g faina
- 1 cub drojdie Dr.Oetker
- 1 iaurt danone natur
- 1 lingura ulei masline
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita zahar
Umplutura
- sos pizza Univer
- 300 g mozzarela
- 100 g muschi file
- 150 g ceafa afumata
- 1 ardei rosu mic
- 1/2 ardei galben
Mod de preparare
Intr-un castron punem faina,in mijloc faramitam drojdia si adaugam sarea , zaharul si putina apa calduta,omogenizam si lasam sa creasca maiaua.Dupa ce a crescut,adaugam iaurtul si o ceascuta cu apa calduta,framantam un aluat elastec,la final adaugam si uleiul si mai framantam 10 min,apoi lasam la crescut cca 1 ora.
Cat creste blatul,preagatim umplutura.Taiem muschiuletul si ceafa ,bucatele mici,mozzarela o portionam,taiem si ardeii in fasiute subtiri.
Cand blatul a crescut il intindem in tava,punem peste el sos de pizza,apoi asezam restul de ingrediente si dam tava la cuptorul preincalzit,cca 25 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu mozzarela" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|