Pizza cu telemea

Postat de allube in Pizza
13 Oct 2013 | 4625 vizualizari
Pizza cu telemea

O pizza nu necesita multa munca, important este ca din ingredientele care sunt, la un moment dat, in frigider sa prepari ceva gustos si hranitor. Putina creativitate si gata masa!

Ingrediente

  • Blat:
  • 600 gr.faina
  • un cublulet drojdie
  • putina sare, zahar
  • 1 lingura ulei de masline
  • apa cat cuprinde
  • Sos:
  • ketchup iute
  • Topping:
  • branza telemea
  • ceapa taiata rondele
  • gem de caise
  • masline

Mod de preparare

Drojdia, cu zaharul si 100 ml apa calduta se amesteca intr-un vas.Maiaua formata se amesteca cu faina, sarea, uleiul, 300 ml apa calda si se lasa la crescut. Se taie in 3 parti, fiecare se intinde intr-o forma. 

Ketchup-ul cu gemul de caise se amestexa si se intinde peste aluat.Se pune deasupra branza telemea (eu am dat-o pe razatoare), ceapa si maslinele, iar pentru decor am pus cateva ciupercute.

Gustul este extraordinar, aroma iute de la ketchup combinata cu gemul dulce acrisor este incredibila! Trebuie neaparat sa o incercati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza cu blat de dovlecel si branza

Postat de merisor67

Pizza cu blat de dovlecel si branza

Pornim cuptorul la 180 de grade C. Tocăm ceapa solzișori și o călim în untul topit, împreună cu usturoiul curățat și tăiat rondele. Când ceapa se pătrunde, adăugăm...

Citeste continuarea

Pide

Postat de andaoana

Pide

Pregatim aluatul astfel: Drojdia uscata o dizolvam in 50 ml apa calduta in care punem si zaharul. Faina o turnam intr-un bol si adaugam in ea ghimbirul razuit, curcuma (optional), uleiul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.10.2013, 21:05

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking