Pizza Pontino

Postat de epurasha2bb in Pizza
10 Mai 2010 | 4865 vizualizari
Pizza Pontino

buna de tot!

Ingrediente

  • 1 carnat (afumat sau nu, cum va place) si usor picant
  • 1 bucatica  de branza de vaca
  • 1 ardei rosu
  • 1 iaurt
  • 1 ou
  • faina cat cuprinde(aprox 500 g)
  • sare
  • ketchup
  • 1 praf de copt
  • 50 g unt
  • 50 ml lapte caldut
  • 1 fir cepa verde
  • 1 fir usturoi verde

Mod de preparare

Se framanta un aluat cu  faina amestecata cu praful de copt, lapte caldut, untul usor topit, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei.Se faramiteaza in el putina branza.Se alsa putin la rece.Se toaca rondele mici un carnat lung usor picant.Se toaca marunt un ardei rosu si firel de cepa si austroi verde.

Se intinde o foaie subtire de aluat si cu lama ondulata de taiat branza despartim benzi lungi de aluat.Incingem cuptorul.Pregatim o tava cu hartie de copt si asezam pe ea benzile de  aluat.Le manjim cu ketchup.Apoi asezam la rand rondelele de carnat.Apoi bucatele de ardei rosu printre ele si bagam la cuptor.Lasam sa se cooaca aproape de tot si la sfarsit presaram deasupra si branzica laba de vaci si tocatura de ceap si usturoi verde si mai lasam putin la cuptor.Am facut operatiunea asta la sfarsit pentru a se pastra culorile si aromele de la branza si ceapa si usturoiul verde.Se servesc cu kethup deasupra.sunt super delicioase!

Atentie! dintr-un disc ce mi-a ramas dupa taierea benzilor de aluat am facut o rulada delicioasa.Am pus in mijloc ardei tocat si ketchup, apoi niste branzica rasa si am spart un ou intreg acolo, apoi am unit marginile discului de alauat si am rulat cu grija intr-o bucata de hartie de copt si am rasucit mrginile ca la o bomboana,Am bagat alaturi de celelate pizze.Cand a fost gata , am scos hartia si am taiat rondele,A fost atat de pufoasa ca numi venea sa cred! foare frumoasa a iesit dar din pacate am uitat sa o pozez la final.Am decat o poza din timpul pregatirii.Cand am sa mai fac am sa fac si o poza noua.:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Pontino" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Flatbread cu branzeturi si rosii

Postat de panacris

Flatbread cu branzeturi si rosii

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se...

Citeste continuarea

Mini Calzone

Postat de MotanLaOale

Mini Calzone

Aluatul se face ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza" Aluatul se imparte in bucati mai mici cam cat de mari vreti sa iasa mini calzonele. Se intind cu mana pe blatul de lucru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.05.2010, 14:18
ah,aici sunt prima
la 10.05.2010, 14:23
Excelenta reteta !
la 10.05.2010, 14:35
Foarte buna!.....................
la 10.05.2010, 16:12
multumesc frumos! este si foarte usor e facut! dar si de mancat!eu imi iau una in mana cu servetelul si uite asa mai si mananc ma si uit pe la voi la retete...
la 10.05.2010, 16:25

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking